Värdshus

Värdshus & Hotell


VÄLKOMMEN TILL VÄRDSHUSET

Öppet Måndag-Torsdag kl. 11-18, Fredag-Lördag kl. 11-20, Söndag kl. 11-18

Gäller fram till 31/8 då vi vi stänger för säsongen. Under september endast öppet på helgerna kl. 12-16 samt övriga tider för  förbokade grupper.


I värdshuset serveras både varm mat och lättare förtäring som smörgåsar, fika & glass. Köket är öppet  från klockan 11.00. Vi har fullständiga rättigheter och givetvis alkoholfria alternativ.VI HJÄLPER GÄRNA TILL

STORA OCH SMÅ GRUPPER


Oavsett vilken förening eller vilket sällskap ni tillhör vill vi gärna visa upp "vårt" Mannaminne för er. Ni kan börja med att få något i magen och avsluta med en guidad rundtur på området - eller tvärt om. Vi i värdshuset erbjuder fika, lunch, smörgåsar, middag och mycket mer. Vi vill göra vårt bästa för att  tillgodose era specifika behov och önskemål.


BOKA ONLINE

INTRESSEANMÄLAN ONLINE

VI HJÄLPER GÄRNA TILL

BRÖLLOP


Vi kan hjälpa er att få en minnesvärd bröllopsfest - allt från förberedelser och dukning till bröllopstårta och nattamat. Menyn komponeras utifrån säsong och era önskemål - som buffé eller bordsservering.


BOKA ONLINE

INTRESSEANMÄLAN ONLINE

VI HJÄLPER GÄRNA TLL

KONFERENS


Syftet med en konferens kan variera, men en praktisk helhetslösning är alltid viktig. Vi erbjuder konferenslokal, boende och mat för upp till 30 personer.


BOKA ONLINE

INTRESSEANMÄLAN ONLINE

Följ oss

© All Rights Reserved.